This job transoformed the clients bathroom into a more spacious area. By incorporating a curved shower tray into the corner and building a recessed shelf in the wet area we had made the most of the space. Additonally a combined unit to house the toilet, cistern , basin and cupboard space along side the shower meant the opening into the room had plenty of walkway.  We plastered the adjacent wall and ceiling and redocrated whilst installing a towerl radiator to keep warm in the colder months.

PHOTO-2019-10-07-15-31-19 - Copy
PHOTO-2019-10-07-15-31-19 - Copy

press to zoom
PHOTO-2019-10-07-15-31-19
PHOTO-2019-10-07-15-31-19

press to zoom
PHOTO-2019-10-07-15-31-16 - Copy
PHOTO-2019-10-07-15-31-16 - Copy

press to zoom
PHOTO-2019-10-07-15-31-19 - Copy
PHOTO-2019-10-07-15-31-19 - Copy

press to zoom
1/8