On this job we managed to create a substanial amount of space in comparison to before by moving the orientation of the bath to under the window and the toilet to the back wall where the waste for it and the basin were covered by a set of units.  A digital shower was installed to provide the client with an overhead and handheld shower option.  The ceiling was replastered and painted along with the woodwork and the tiling was taken to the ceiling to create a fully watertight environment.  We also installed a radiator and placed the pipes within the wall to conceal all pipes in the room.

After Rip Out and old Bath Area flat
After Rip Out and old Bath Area flat

press to zoom
Old Stack was boxed, made into stud
Old Stack was boxed, made into stud

press to zoom
Door repainted as well as woodwork
Door repainted as well as woodwork

press to zoom
After Rip Out and old Bath Area flat
After Rip Out and old Bath Area flat

press to zoom
1/11