On this job we were tasked with refurbishing the downstairs toilet and upstairs bathroom.  Downstairs we transformed the area into a compact and modern space, boxing around the cistern to hide all pipework and give an improved aesthetic apperance. Upstairs the room was also made to feel larger, by incorporating the toilet and basin into a unit the length of the room whilst adjacent the towel rail and shower area meant plenty of walking space in between the utilities of the bathroom.  The maximised space can also be seen by the inset alcove within the shower wall to store shower gels and shampoos, whilst outside the wet area we replastered the walls with a tiled upstand to provide a finished decorared touch. This year we also returned to refurbish the main bathroom, as can be seen in the images below.